Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Державна податкова служба

Звертаємо увагу на важливість дотримання трудового законодавства.

Начальник управління податкового аудиту  Головного управління ДПС у Харківській області Артем Остапов повідомив, що під час проведення фактичних перевірок здійснюється контроль за дотриманням трудового законодавства.

09:11:56 29.10.2021

Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2022 рік.

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що до Єдиного реєстру включаються суб’єкти господарювання незалежно від форми власності, що є юридичними особами та платниками податку на додану вартість, здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів (аукціонів) або через роздрібну торгівельну мережу.

12:08:34 25.10.2021

Як громадянину отримати податкову знижку.

Головне управління ДПС у Харківській області нагадує громадянам, які не є суб’єктами господарювання та які протягом минулого року отримували заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб, про їх право на отримання податкової знижки за умови наявності підстав, передбачених Податковим кодексом України.

09:41:45 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних