Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

Онлайн-курс «ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ДЕПУТАТА МІСЦЕВОЇ РАДИ». від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого спільно з Тренінговим центром з підвищення професійних навичок запрошує депутатів місцевих рад всіх рівнів та їх помічників, працівників апаратів місцевих рад, представників органів самоорганізації населення, старост на онлайн-курс «ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ДЕПУТАТА МІСЦЕВОЇ РАДИ» від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, а саме - кафедри державного будівництва!

10:25:54 27.05.2021

До уваги жителів громади! Розпочав роботу державний реєстратор.

До уваги жителів Золочівської селищної територіальної громади! З 11 травня 2021 року розпочав роботу державний реєстратор Золочівської селищної ради ІЛЬЧЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, яким надаються послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Прийом заяв здійснюється в ЦНАП Золочівської селищної ради за адресою: смт Золочів, вул. 8 Березня, 3. Кожну середу з 08-00 до 12-00 державний реєстратор буде здійснювати особистий прийом та консультування за адресою: смт Золочів, площа Слобожанська, 3 (1 поверх, ліве крило).

09:40:29 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних