Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Проведено семінар з соціального менеджменту, основ комунікації та моніторингу у рамках Надзвичайної кредитної програми ЄІБ для відновлення України

Дата: 26.03.2018 16:54
Кількість переглядів: 525

06.03.2018                                                                                                   Прес-реліз

Семінар з соціального менеджменту, основ комунікації та моніторингу у рамках Надзвичайної кредитної програми ЄІБ для відновлення України (НКПВУ)

Наприкінці лютого голова та представники Золочівської ОТГ разом із представниками Золочівської та Дергачівської РДА, адміністрацією КЗОЗ ЦПМСД Золочівського району, старостами округів відвідали семінар з соціального менеджменту, основ комунікації та моніторингу для кінцевих бенефіціарів субпроектів І та ІІ пулів Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку для відновлення України та інших зацікавлених сторін.

Золочівська ОТГ наразі є власником 5 об’єктів, а також розпорядником субвенції за усіма субпроектами НКПВУ на території району, відновлення яких буде здійснюватися коштом ЄІБ на загальну суму 22 млн. 890 тис. грн.

Під час семінарів учасники дізналися про соціальні стандарти ЄІБ та необхідність їх дотримання під час реалізації субпроектів НКПВУ, у групах на конкретних прикладах визначили зацікавлені сторони та рівні їх залученості до реалізації субпроектів, форми співпраці. За результатами роботи заповнили матрицю зацікавлених сторін та виробили основні механізми їх залучення. З учасниками були обговорені моделі комунікації в рамках НКПВУ, канали інформування зацікавлених сторін та місцевої громади. Учасники спробували визначити комунікаційну стратегію та складати план комунікації за конкретним субпроектом. Тренери розповіли про основні принципи моніторингу реалізації субпроектів, індикатори та інструменти моніторингу, аналіз соціального впливу та звітування, механізм вирішення скарг.

Семінари були організовані та проведені ГО «Агенція змін «Перспектива» в рамках проекту «Пілотування Плану соціального менеджменту та Плану залучення зацікавлених сторін на об’єктах Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку для відновлення України (НКПВУ) м. Харкова та області». Метою проекту є посилення спроможності місцевих виконавців (місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, громад) впроваджувати соціальний менеджмент та залучати зацікавлені сторони до реалізації великих інфраструктурних проектів з відновлення, а також забезпечення дотримання соціальних стандартів і найкращих практик ЄІБ у Харкові та Харківській області. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних