Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Зустріч Золочівського селищного голови із жителями Малорогозянського старостинського округу

Дата: 19.04.2018 16:59
Кількість переглядів: 445

Відбулася робоча зустріч Золочівського селищного голови Леоніда Васильовича Канівця із жителями Малорогозянського старостинського округу. Сьогодні важливо розуміти всі проблеми кожного села та які необхідно вирішувати першочергово.

Люди порушували дуже багато різних питань. Серед них - такі, які потребують часу для вирішення і значних капіталовкладень. Перш за все – це будівництво і ремонт доріг. Тут залежить від значення дороги та у чиїй власності знаходиться. До того ж, повинне бути проектування. Все, як треба по закону. Та все ж таки жителі села Мала Рогозянка просили першочергово поставити в план розвитку територіальної громади будівництво дороги до Феськів і Довжика через Рідний Край.

Людей хвилюють питання виділення земельних ділянок, передачі в територіальну громаду земель, які знаходяться за межами населених пунктів, орендної плати. А ще – транспортне сполучення. Просили клопотатися, щоб ходив рейсовий автобус.

Вивезення рідких побутових відходів та сміття не було б проблемою, якби хтось попрацював у цьому напрямі. До речі, у людей було багато нарікань щодо роботи виконуючого обов’язки старости А.М. Натальченка. Мабуть, саме через це і виникло в одного мешканця села питання, хто буде вивозити смітник, який утворився неподалік школи у Малій Рогозянці?

Відновлення роботи закладів культури, запровадження медичної реформи та будівництво дитячих майданчиків, ремонт кладків та колодязів, вуличне освітлення і, навіть, де придбати мішки для збирання сміття – всі це питання не виникли в Малій Рогозянці сьогодні, або з утворенням ОТГ.

Їх обов’язково будемо вирішувати. Але всі разом. З участю небайдужих людей, активістів. Громадою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних