Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 15.06.2018 10:46
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

Важко зустріти людину яка хоча б один раз у житті не лаяла нашу медицину. Але це є лише свідченням того що кожен з нас стикається з роботою закладів охорони здоров’я та їх працівників, починаючи від самого народження. Саме медики є першими людьми, які зустрічають новонародженого та потім супроводжують його усе життя. Інколи від таких зустрічей залежить і життя пацієнтів. В таких випадках медики, забуваючи про час, втому, погане матеріальне забезпечення викладаються повністю, рятуючи людей. І роблять вони це не одноразово, а постійно –  лікарі призначають лікування та проводять операції, медсестри намагаються зробити болючі уколи якнайніжніше, санітарки доглядають безпомічних хворих, а водії - довезти хворих якнайшвидше в будь –яку погоду.

         Так, всі ці люди і є медиками, які кожного дня піклуються про наше здоров’я.

         Дорогі наші медики, уся наша громада щиро вітає вас з професійним святом – Днем медичного працівника. Бажаємо вам терпіння, наснаги, щастя та достатку у ваших родинах. Щоб у вашому житті було якнайбільше позитивних яскравих днів, а ви мали сили та бажання рухатися вперед і розвиватися.

         А ми — керівництво селищної ради, виконком, працівники апарату та старостинських округів завжди будемо поруч підставимо вам плече та будемо всіляко сприяти забезпеченню жителів нашої громади якісним медичним обслуговуванням. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних