Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Про фінансування об’єктів

Дата: 26.06.2018 16:17
Кількість переглядів: 340

Одним з інструментів державної підтримки об’єднаних територіальних громад є надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури. Загальний обсяг фінансової підтримки розподіляється пропорційно до площі об’єднаної територіальної громади та кількості сільського населення у такій територіальній громаді. Передбачається, що держава надаватиме інфраструктурну субвенцію об’єднаним громадам протягом п’яти років з моменту створення. Цього року Золочівська селищна рада на розвиток інфраструктури отримує 9 млн. 842 тис. грн. І це є найбільшою сумою субвенції по Харківській області.

Рішенням VIII сесія VІII скликання Золочівської селищної ради від 22 червня 2018 року №1051 було затверджено перелік проектів, які фінансуються в 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади. До переліку увійшло 3 проекти з обсягом фінансування 9 млн. 842 тис. грн., а саме:

- «Капітальний ремонт дороги по вул. Клименка В. та ділянки дороги по вул. Комарова (від буд. №15 до буд. №25) в смт Золочів Харківської області» з обсягом фінансування 4232,0 тис. грн.;

- «Закупівля транспортних засобів спеціального призначення для комунального підприємства «Золочівкомунсервіс» (сміттєвозу з боковим завантаженням ємністю 18,3 м³ та багатофункціонального екскаватора-навантажувача з гідравлічним поворотним сніговим відвалом)» з обсягом фінансування 4830,0 тис. грн.;

- «Придбання автомобілів для підвозу лікарів для комунального закладу охорони здоров'я «Центр первинної медичної допомоги Золочівської селищної ради» з обсягом фінансування 780,0 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних