Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ВІТАЄМО З РІЧНИЦЕЮ ОТГ

Дата: 02.08.2018 10:04
Кількість переглядів: 3222

Фото без опису

Шановні жителі  Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади!

Дорогі земляки!

         Нам випало разом стати на новий етап розвитку не тільки нашої Золочівщини, але й України. Рік тому ми, повіривши в свої сили, і сповна довірившись один одному, об’єдналися у велику єдину територіальну громаду, аналогів якої немає і не було раніше в Україні. Дванадцять сільських і Золочівська селищна рада, мов ланцюжки, стали складовою однієї сім’ї. Для всіх – єдині правила і закони, радощі, прикрощі, здобутки. Всім – порівну. Як буханець хліба – на всіх.

         І ось нам уже рік. Щиро вітаю всіх земляків, всіх жителів з першою річницею утворення Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади!

         Ми любимо і пишаємося своїм краєм. Золочівщина за всіх часів славиться своїми трудолюбивими людьми, патріотами Вітчизни, селища, села і своєї справи. Люди – це завжди наша найдорожча цінність. Як добро, щирість, любов і підтримка. І сьогодні піднімають на крилах доброї слави нашу громаду династії і покоління справжніх хліборобів і тваринників, вчителів і лікарів, вихователів і службовців, науковців, артистів, будівельників…

         Минуло навіть значно менше року нашої практичної роботи у громаді. Робота тільки починається. А нам вже є про що сказати. А головне – ми впевнено розбудовуємо місцеве самоврядування сьогодні, дбаючи про людей у кожному селі, у кожному навіть найменшому населеному пункті. І закладаємо каміння, міцний фундамент для подальшого будівництва завтра. Особливо в сільській місцевості, там, де люди давно чекають оновлення.

         Бажаю всім міцного здоров’я, міцної волі, сили, духу і міцної нашої спільної сім’ї! Безмежної любові до свого краю, села. І впевненості! Нехай добробут буде в кожній родині і запашний хліб на столі! Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена. Гордість нашого Золочівського краю.

Тримаймося разом! І будемо сильні!

 

З глибокою повагою:

Леонід Канівець, голова Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади, депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних