Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Конкурс на назву майбутнього Хабу

Дата: 05.12.2018 09:26
Кількість переглядів: 315

 

Фото без опису

Підписано Меморандум про співпрацю між Золочівською селищною радою та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) щодо реалізації концепції Золочівського Молодіжного Хабу.

На сьогоднішній день вже є перші результати – партнерами поставлено комплект меблів та маркерну дошку, інше необхідне обладнання буде отримано найближчим часом.

Приємним бонусом від GIZ є можливість участі у навчальному проекті для молодіжних лідерів, яке дозволить якісно та ефективно організувати роботу хабу. Вже 16 грудня відбудеться «зустріч на старті» для представників 10 хабів Харківської області.

 

*Молодіжний Хаб - це окреме обладнане приміщення, яким керують та використовують молодіжні лідери та їх команди з метою проведення освітніх, спортивних, соціальних та інших заходів, спрямованих на розвиток та підтримку різних груп молоді та, таким чином, роблячи внесок у соціальну згуртованість у відповідній громаді.

         Зараз ми потребуємо допомоги усіх активних громадян, які хочуть прийняти участь у побудові нової форми громадської роботи. Запрошуємо небайдужих прийняти участь у конкурсі на саму влучну назву майбутнього Хабу. Адже, як  відомо, назва задає і напрям руху.

         Долучайтеся та пишіть ваші  варіанти назв у коментарях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних