Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Святкування Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 14:44
Кількість переглядів: 252

Чергову 13 сесію Золочівської селищної ради було проведено у визначний день - 07 грудня, коли органи місцевого самоврядування України відзначали професійне свято - День місцевого самоврядування в Україні. Тож, цей день в селищній раді розпочався з привітання, бо це ще перша річниця роботи Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади. Наші перші підсумки.
Вітав зі святом та вручав нагороди Харківської обласної ради перший заступник голови Харківської обласної ради, депутат Віктор Коваленко. За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята почесними грамотами нагороджено депутата селищної ради Юхна Володимира Івановича та в.о.старости Одноробівського Першого старостинського округу Кузьменко Наталію Іванівну. 
Відзначено подяками Харківської обласної ради Христенко Людмилу Миколаївну та Чумак Ларису Миколаївну головних спеціалістів селищної ради.
В.Коваленко вручив також шість сертифікатів переможцям міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє".
Процедуру нагородження почесними грамотами Золочівської селищної ради та подарунками кращих працівників місцевого самоврядування продовжив Золочівський селищний голова Леонід Канівець. 
До святкових привітань долучилися голова Золочівської РДА І.Гурін, голова Золочівської районної ради Ю.Заболотний та депутати обласної ради.
Потім голова громади ЛЕОНІД КАНІВЕЦЬ, депутати Харківської обласної ради, депутати, працівники старостинських округів та апарату селищної ради - наша дружна сім’я, демонструювали надбання громади за перший рік роботи. Це - новенька техніка. Дві машини для первинної медицини, трактори та спецмашина для нашого комунального підприємства "Золочівкомунсервіс".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних