Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

До уваги пільговиків!

Дата: 16.01.2020 16:35
Кількість переглядів: 238

До уваги пільговиків!!!!

 

         27 грудня 2019 року Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів України № 1123 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг», якою внесено зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі (зі змінами), в частині зняття часових обмежень щодо можливості подання пільговиком заяви структурному підрозділу з питань соціального захисту населення щодо виплати йому пільги у грошовій готівковій формі.

         З 1 січня 2020 року пільговики мають право у будь-який час подати заяву про перехід на грошову готівкову форму отримання пільги на житлово-комунальні послуги, на відміну від попередньої можливості  отримувати готівкові виплати, за умови подання відповідної заяви до початку опалювального (тобто до 15 жовтня) або неопалювального (тобто до 15 травня) сезону.

          Користувачам пільг, які бажають перейти на грошову готівкову форму, необхідно подати заяву та реквізити поточного рахунку уповноваженого банку до управління соціального захисту населення за адресою: смт.Золочів, пл.Слобожанська, 12 , каб.№6, довідки за тел.51678.

            В січні 2020 року  автоматично буде подовжено право на отримання пільг з 01.01.2020 року на наступні дванадцять місяців для непрацюючих пенсіонерів та виконано перевизначення права на пільгу з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї за період з 01.07.2019 по 31.12.2019 відповідно до розміру соціальної податкової пільги, яка з 01.01.2020 року  становить 2940,00 грн. Якщо  розмір середньомісячного доходу сім”ї менше 2940,00 грн., то пільги автоматично подовжуться по 31.12.2020 року. Якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім”ї більше 2940,00 грн., то пільговикам  припиниться нарахування пільг на житлово-комунальні послуги пільгу  з 01.01.2020 року по причині „Дохід перевищує податкову соціальну пільгу”. Якщо Ви вже бачите, що доходи будуть перевищувати 2940,00 грн., рекомендуємо Вам звернутися за призначенням субсидії до управління соціального захисту населення за адресою: смт.Золочів, пл.Слобожанська, 2 , каб.№3, довідки за тел.50203.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних