Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Інформація для представників ОТГ, які впроваджують або прагнуть впроваджувати у своїй діяльності гендерно орієнтований підхід.

Дата: 21.01.2020 09:53
Кількість переглядів: 329

Інформація для представників ОТГ, які впроваджують або прагнуть впроваджувати у своїй діяльності гендерно орієнтований підхід

 Академія гендерно орієнтованого управління громадами – це навчальний курс для представників ОТГ, які впроваджують або прагнуть впроваджувати у своїй діяльності гендерно орієнтований підхід. Навчальний курс розроблений з метою посилення потенціалу об’єднаних територіальних громад з  питань гендерно орієнтованого планування та бюджетування. 

В рамках програми учасники Академії отримають теоретичні знання з гендерно орієнтованого управління та практичний досвід  впровадження гендерних бюджетних ініціатив у своїх ОТГ.

         Програма розроблена Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (НДІ) та БЮРО гендерних стратегій і бюджетування в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)*. 

Період впровадження навчальної програми: лютий - листопад 2020 р. Програма складається з чотирьох тренінгових сесій та практичної роботи в громадах.

Орієнтовні дати проведення першої сесії Академії: 25-27 березня 2020 р.

Кваліфікаційні вимоги

Для участі в Академії запрошуються представники гендерних бюджетних груп з числа громад-партнерів DOBRE, а також спеціалісти з місцевого розвитку та гендерні експерти.

Передбачається, що всі відібрані учасники/учасниці:

?      Володіють базовими знаннями з питань гендерної політики і ГОБ (в рамках навчальної програми НДІ та/або аналогічних програм);

?      Успішно завершили навчання в рамках онлайн курсу Prometheus «Гендерно орієнтоване бюджетування для розвитку громад», що підтверджується відповідним сертифікатом; 

?      Сертифікати про завершення офлайн та онлайн курсів, навчальних  програм з гендерних питань будуть перевагою.

Інші вимоги

?      Участь у навчальних подіях є обов’язковою;

?      Готовність навчатися в Академії з лютого 2020 року до листопада 2020 року;

?      Досвід роботи в своїх ОТГ і знання їхніх особливостей.

Подання заявки

Учасники/учасниці Академії будуть відібрані на конкурсній основі. Для участі у конкурсі всі зацікавлені особи до 2 лютого 2020 р. мають надіслати резюме та мотиваційний лист на адресу [email protected].  

За додатковою інформацією та у випадку запитань, звертайтеся до Євгена Білика за телефоном +38 093 537 53 28 або пишіть на електронну адресу [email protected].  

*Проект здійснюється у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних