Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ІІІ щорічна конференція в межах проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні ".

Дата: 30.01.2020 09:24
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Шановні депутати, молодь, громадські організації та активісти!

Запрошуємо Вас прийняти участь у ІІІ щорічній конференції в межах проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», яку організовує ГС «Харківський університетський консорціум» - регіональний партнер Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Захід організовується з метою представлення результатів реалізації проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» в 2019 році та обговорення перспектив впровадження громадського бюджету та інструментів демократії, активізації молодіжного руху і громадських організацій у громадах-партнерах програми DOBRE в Харківській області у 2020 році.

У роботі конференції також візьмуть участь представники обласної ради, обласної державної адміністрації, центрального (регіонального) офісу Програми DOBRE, Харківського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, провідні експерти у сфері місцевого самоврядування, представники об’єднаних територіальних громад, а також представники громадських організацій, фондів та донорських організацій Харківщини.

В разі зацікавленості звертайтеся за тел 5-14-78, Тетяна Забейворота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних