Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Співчуття.

Дата: 28.02.2020 09:59
Кількість переглядів: 1145

     Фото без опису

Сьогодні з болем ми проводжаємо в останній путь Михайла Івановича Бондаренка.  Людину з Великої літери, чистих помислів і думок. Щиру. Світлу людину.

         З лютого 2009 року Михайло Іванович працював у Золочівській селищній раді майстром  бригади з питань благоустрою селища. Надзвичайно працьовитий, натхненний і самовідданий. Для кожного із нас він був не тільки колегою, співробітником, а й товаришем.  Близькою людиною. До нього прислухалися. Його слухали.

         Він, як ніхто інший, добре знав кожен, навіть, найвіддаленіший куточок у Золочеві, і повністю віддавався роботі, щоб наше селище було прибране, квітуче, благоустроєне, озеленене. Михайло Іванович не цурався будь – якої роботи. Будучи керівником підрозділу, нерідко брався за те, що вважав не під силу іншим. А то й просто брав і робив… Він цим жив. Його ініціативи були цілком виправдані. Такий характер. Спосіб життя.

         Важко пишуться ці рядки. А ще важче втрачати людину. Безмежно люблячу життя, своїх земляків, будь- коли і будь – якою ціною здатну прийти на допомогу. І нічого не шкодуючу заради розвитку нашої громади, її обличчя, добробуту людей.

         Усі ми щиро прихиляємося перед світлою пам’яттю про Михайла Івановича Бондаренка. Глибоко співчуваємо його родині, друзям і всім нашим землякам, які з болем в душі сприйняли його передчасну трагічну смерть.   Також повідомляємо, що прощання з Михайлом Івановичем Бондаренком відбудеться сьогодні, 28 лютого 2020 року, об 11.30. за адресою: смт Золочів, вулиця Клименка Віктора, 34.

Виконавчий комітет Золочівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних