A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Шановні мешканці Золочівської громади!

Дата: 17.03.2020 15:59
Кількість переглядів: 276

 

З  метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Кабмін запровадив на усій  території України карантин з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р, в межах якого передбачена заборона відвідування закладів освіти, проведення культурно- розважальних та інших  заходів понад 10 осіб.  Постановою від КМУ від 16.03.2020 р № 215 введено в дію посилені заходи протиепідеміологічної безпеки.

17 березня було проведено розширене засідання місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Золочівської селищної ради, на якому прийнято рішення запровадити вказані заходи на території району, а саме:

  • з  18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. заборонити роботу закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.
  • з  18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. заборонити на території ПХО «Золочівський ринок» торгівлю, окрім продуктами харчування та засобами гігієни, ветеринарними товарами.
  • Суб’єктам господарювання, які здійснюють дозволену діяльність, забезпечити використання засобів індивідуального захисту, регулярну санітарну обробку та дезінфекцію приміщень із використанням сертифікованих дезінфекційних засобів.
  •  З 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р.  заборонити  регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському  сполученні  напрямку Золочів- Харків та Золочів – населені пункти району (крім перевезення легковими автомобілями);
  •  З 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р припинити прийом громадян та видачу довідок структурними підрозділами Золочівської селищної ради, в тому числі відділом реєстрації громадян та старостинськими округами. Прийом звернень та консультування громадян проходить в дистанційному режимі із використанням телефонів або будь-яких засобів електронного зв’язку.
  • Забезпечити придбання додаткового запасу індивідуальних засобів захисту для медичних працівників, дезінфекційних засобів та паливно-мастильних матеріалів за рахунок резервного фонду  бюджету Золочівської селищної ради.
  • Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості — також роботи в режимі реального часу через Інтернет.

Наголошуємо, шо 17.03.2020 Верховна Рада України ухвалила проект «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)». Ним передбачається адміністративна відповідальність за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом № 1645, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними захворюванням, у вигляді штрафу на громадян від 17 тис. до 34 тис. грн, на посадових осіб - від 34 тис. до 170 тис. грн.

Будь ласка, поставтеся відповідально до безпеки ваших рідних та близьких. Слідкуйте за новинами на сайті Золочівської селищної ради та в групі в мережі Фейсбук.

                                                          

 

Секретар Золочівської селищної ради                                                   О.С.Колодько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних