Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

За незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, місцевий мешканець понесе покарання.

Дата: 20.03.2020 13:39
Кількість переглядів: 397

За повідомленням начальника Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури Дениса Лещенка, прокуратурою в суді доведено вину 49-річного чоловіка в незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні наркотичних засобів у великих розмірах.

У кінці жовтня 2019, місцевий мешканець перебуваючи на території пустиря розташованого в с. Костянтинівка Золочівського району Харківської області, шляхом зривання та зібрання однієї дикорослої наркотиковмісної рослини коноплі, що росла на території вказаного пустиря, придбав особливо небезпечний наркотичний засіб- канабіс, який в подальшому переніс до свого господарчого домоволодіння. Де дану рослинну висушив і отримав в перерахунку на суху речовину 889,4 грам канабісу, що в свою чергу є особливо небезпечним наркотичним засобом, яку зберігав в господарському приміщенні для подальшого особистого вживання, до виявлення в ході проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.2 ст.309 КК України, як незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, без мети збуту.

Суд призначив міру покарання злочинцю у виді позбавлення волі  строком на 2 роки. На підставі ст.75 КК України обвинуваченого звільнено від відбування покарання з випробуванням на 1 рік. На даний час, вирок набуває законної сили.

Нагадаємо,  відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних