Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Про організацію дистанційного навчання в ЗЗСО Золочівської селищної ради.

Дата: 06.04.2020 13:07
Кількість переглядів: 247

Адміністрація Комунального закладу «Золочівський ліцей №1» Золочівської селищної ради повідомляє, що працівники закладу переведені на дистанційну форму роботи. Дистанційне навчання здобувачів освіти організовано  на платформі GoogleКлас, у спільнотах класів у мобільних додатках, інформацію розміщено на веб-сайті закладу освіти.

Відповідно до наказу директора Комунального закладу "Золочівський ліцей №2" Золочівської селищної ради освітній процес здійснюється дистанційно. У всіх вчителів-предметників налагоджений зв’язок з учнями. 

Адміністрація Комунального закладу «Золочівський ліцей №3»  повідомляє, що всі учні ліцею та філій охоплені дистанційним навчанням. На головній сторінці сайту закладу у вкладці «Дистанційне навчання» знаходиться інформація для учнів та батьків щодо організації роботи в даний період (zolochiv-zosh3.kh.sch.in.ua). Кожен класний колектив має групу (учасники-класний керівник, учні, батьки)у Viber, у якій щоденно оновлюється інформація щодо виконання робіт, опрацювання матеріалу, даються посилання на відеоуроки, тестові вправи, творчі завдання пізнавального контенту на освітніх порталах, офіційних сторінках  Міністерства освіти і науки України у Facebookта YouTubeв   мережі Інтернет. Також надаються поради щодо дотримання правил безпечної  поведінки та гігієни під час карантину, здійснюється обмін інформацією про стан здоров’я у родинах учнів. Під час спілкування онлайн за потреби надаються поради, рекомендації, здійснюються індивідуальні консультації. Також заклад має групу (учасники-адміністрація, класні керівники, вчителі-предметники) у Viber, за допомогою спілкування у якій учителі отримують інформацію щодо оновлення  нормативно-правової бази (накази та листи МОН України, відділу освіти, молоді та спорту Золочівської селищної ради, закладу), організації дистанційної роботи з учнями, рекомендації щодо організації методичної роботи та підвищення кваліфікації.

Учасники освітнього процесу проінформовані про старт проєкту «Всеукраїнська школа онлайн» для учнів 5-11 класів з 06 квітня 2020 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних