Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Як відсвяткувати Великодні свята.

Дата: 08.04.2020 16:13
Кількість переглядів: 167

Як відсвяткувати Великодні свята в умовах карантину вирішували керівники і силовики разом із настоятелями релігійних громад Золочівщини.
Священнослужителі проінформували, що після введення карантинних обмежень на службах присутня значно менша кількість прихожан, у храмах є антисептики і дезінфекційні розчини, підтримується масочний режим.
В ході діалогу настоятелям дано рекомендації щодо проведення роз'яснювальних бесід з прихожанами про можливість послухати святкову пасхальну службу по телевізору, утримання від походів у храми людей старшого віку.
Розглядається варіант освячення пасхальної продукції безпосередньо на місцевих пекарнях. Так охочі зможуть придбати в магазинах вже освячені паски.
Настоятелі з розумінням віднеслися до рекомендацій відкласти відвідування золочівцями цвинтарів у поминальні дні до закінчення карантину.
Під час святкових служб і обряду освячення у храмах чергуватимуть представники поліції, Золочівський селищний голова Леонід Канівець зазначив, що на службах будуть присутні і старости. А заздалегідь визначені помічники, за необхідності, нагадуватимуть прихожанам про дотримання норм карантину, допомагатимуть порадами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних