Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Вітання селищного голови з Великоднем!

Дата: 18.04.2020 10:47
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Шановні жителі нашої Золочівської селищної громади!

         Від імені Золочівської селищної ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас із найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим! Щиро бажаю у кожну родину, у кожну оселю миру, взаєморозуміння, достатку. Український народ має глибоке духовне коріння. Його характерними рисами були і є віра, мудрість, доброта. Тож, нехай душа кожного з нас у ці дні наповниться радістю Воскресіння Христового, міцною вірою, щирою надією, добром, світлою мрією та великою любов’ю!

Дорогі мої земляки!

         Свідченням любові до Бога не може бути лише похід у Великодну ніч до Храму. Любов повинна жити у наших вчинках, думках та способі життя. Щоденно. Будь – коли, і в радісну, і в години напруги, тривоги чи небезпеки. Таке воно, життя… Сьогодні панує у нашому суспільстві велика загроза здоров’ю та життю людей.  Вона викликана поширенням підступної інфекції коронавірусу. Ми її не бачимо, але відчуваємо жахливі наслідки у всьому світі. Прийшла біда і в Україну. Звертаюся до всіх, хто вірить, до тих, хто у пасхальні дні вважає своїм обов’язком відвідувати храми, кладовища, всі інші святі для нас,  але, все ж таки, місця скупчення людей. Застережіть себе, своїх дітей, батьків і просто всіх оточуючих вас людей від недуги! Ліки, на жаль, для боротьби з нею не винайдені.

На сьогодні вони лише у нашому сумлінні, розсудливості,  мудрості. А душа… Вона не стане духовно мілішою, коли запалити свічу та помолиться не напоказ. Щиро і вдома!

         Я вірю у мудрість українського народу, моїх дорогих земляків. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних