Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Продовжуємо працювати.

Дата: 21.04.2020 13:58
Кількість переглядів: 172

Навіть в умовах карантинних обмежень Золочівська селищна рада  продовжує працювати та приймає  всі міри по попередженню захворювання населення нашої громади коронавірусом covid- 19. За рахунок місцевого бюджету медичні працівники Центру первинної медичної допомоги забезпечені усіма необхідними засобами захисту, в достатній кількості  придбано експрес тести  на виявлення захворювання.  Перед святами засоби захисту та дезінфекції отримали усі установи, які продовжують працювати для нашого добробуту -  житлово - комунальні підприємства, Держспоживслужба, МНС, поліція, та прокуратура, старостинські округи нашої ОТГ.  Територіальний центр, який здійснює догляд за непрацездатними членами нашої громади отримав  засоби захисту як для працівників, так і для підопічних.   

   Окрім того, за рахунок коштів  матеріального резерву  в котрий раз виділено кошти на паливно мастильні матеріали для підрозділу МНС, для ліквідації пожежі на території громади та у вигляді допомоги Харківській станції Екстренної медичної допомоги. 

     Працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних