Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Зафіксовано перший випадок короновірусу.

Дата: 02.05.2020 11:19
Кількість переглядів: 881

 Фото без опису

Майже місяць з того часу коли  вірус COVID-19  було вперше виявлено на території Харківської області, Золочівщині вдавалося уникнути цього  захворювання. Але настав час, коли небезпечний вірус потрапив і на нашу територію. Станом на 2 травня за даними лабораторних аналізів, проведених методом ПЦР, на території Золочівського району зареєстровано 1 випадок захворювання. На даний час хворого госпіталізовано до    інфекційної лікарні у м. Харків. Фахівцями КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Золочівської селищної ради» проведено відбір аналізів у осіб, які контактували з хворим. Проведена дезінфекція у місці проживання та ймовірних місцях  розповсюдження вірусу.

         Такий доволі тривалий час очікування дав нам можливість підготуватися та  накопичити  необхідний  матеріальний резерв. Відповідно на сьогодні, медичні працівники, яким доводиться безпосередньо стикатися із осередками інфекції забезпечені в повній мірі засобами індивідуального захисту, транспортом та дезінфекційними засобами. Водночас, довге затишшя дозволило розслабитися і думати що це захворювання проходить десь далеко і можливо омине нас стороною. На жаль цього не сталося.

 Запевняємо вас, що керівництво Золочівської ОТГ і  всі служби району в повній мірі працюють над запобіганням поширенню хвороби. Просимо  всіх жителів громади допомогти нам в цьому, потурбуватися про себе і про своїх близьких. Для цього потрібно зовсім небагато – уникати масових скупчень людей, користуватися засобами індивідуального захисту та антисептиками, регулярно мити руки з милом.  У випадку появи  будь-яких симптомів COVID -19, не займайтеся самолікуванням, а звертайтеся до вашого сімейного лікаря.

       Лише всі разом ми зможемо подолати хворобу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних