Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ ЗА 6 МІСЯЦІВ 2020 РОКУ ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ ОФІЦЕРАМИ ГРОМАДИ ЗОЛОЧІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 26.06.2020 13:41
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

Проект «Поліцейський офіцер громади» в Золочівській ОТГ стартував 15 січня 2020 року з представлення 2-х поліцейських громади – майора поліції Мішеля Аруни та капітана поліції Володимира Приходька.

Напротязі місяця після представлення, а саме до 20.02.2020 року, тривав підготовчий етап запуску проекту.  Отримувалось устаткування та формений одяг,  необхідні для виконання покладених службових обов’язків, розроблено та затверджено документацію, необхідну для роботи, отримано в м. Києві 2 нових службових автомобіля Рено Дастер та розроблено документацію  щодо отримання та закріплення за ними, проведено ознайомлення з територією обслуговування.

20.02.2020 року, з врученням службових автомобілів, розпочався практичний етап роботи. Поліцейські офіцери громади Золочівської ОТГ приступили до несення служби на закріплених за ними дільницях, до складу яких увійшло 7 старостинських округів Золочівської ОТГ. Так, майор поліції Мішель Аруна обслуговує 3 старостинські округи Золочівської ОТГ – Феськівський, Довжицький та Калиновецький, а капітан поліції Приходько Володимир, відповідно, 4 старостинські округи – Одноробівський, Одноробівський Перший, Олександрівський та Лютівський.

Так, на сьогоднішній день поліцейськими офіцерами громади Золочівської ОТГ  було розглянуто 98 звернень громадян. За час роботи виявлено 41 адміністративне правопорушення за такими статтями КУпАП:

  1. ст. 173-2 (Домашнє насильство) – 14 протоколів (всі розглянуті Золочівським районним судом);
  2. ст. 44 (Незаконні виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах) – 1. 
  3. у сфері порушення ПДР – було складено 5 протоколів;
  4. інших – 21.

Вживались заходи щодо протидії домашньому насильству, було виписано 5 «Термінових заборонних приписів» щодо осіб, які вчиняли домашнє насильство, та 1 особу притягнуто до кримінальної відповідальності за систематичне вчинення домашнього насильства відносно матері за ст. 126-1 КК України.

Крім того, в ході роботи по профілактиці та розкриттю злочинів, вчинених на території обслуговування, було встановлено 4 осіб, які  причетні до вчинення 6 злочинів, серед яких 1 – грабіж (ч. 2 ст. 186 КК України); 4 – крадіжки (ч.1,3 ст.185 КК України); 1 -  вчинення домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Проводилися виступи в закладах освіти, перед громадськістю та трудових колективах.

Постійно здійснювалася охорона громадського порядку під час проведення масових заходів на території Золочівської ОТГ.

Під час карантину були перевірки щодо додержання про епідеміологічних заходів суб’єктами господарювання та громадянами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних