Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Освітлювання роботи Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури.

Дата: 13.08.2020 10:01
Кількість переглядів: 187

За повідомленням начальника Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури Лещенка Д.Р., встановлено, що раніше судимий мешканець Золочівського району, починаючи з вересня 2019 року, систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї матері-пенсіонерки. 

Чоловік здійснював словесні образи і погрози, що полягали в приниженні та залякуванні, що спричинило емоційну невпевненість останньої та призвело до психологічних страждань жінки та завдання шкоди її психічному здоров’ю.

Обвинувачений тричі притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, з призначенням адміністративного покарання у вигляді штрафу, але висновків для себе не зробив та на шлях виправлення не став.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ст. 126-1 КК України, як домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо іншої особи, з якою винний перебував у сімейних відносинах, що призводить до психологічних страждань, погіршення якості життя.

Також встановлено, причетність даної особи до вчинення грабежу, тобто відкрито заволодіння мобільним телефоном мешканця Золочівського району.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.2 ст. 186 КК України як грабіж, тобто відкрите заволодіння чужим майном, вчинено повторно.

Вироком Золочівського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень і призначено йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Дане рішення суду набрало законної сили.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних