Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

До уваги отримувачів допомоги на дітей одиноким матерям та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям!

Дата: 14.08.2020 14:01
Кількість переглядів: 608

Кабінетом Міністрів України ухвалено Постанову № 632 від 22.07.2020 “Деякі питання виплати державної соціальної допомоги", якою затверджено Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги, внесено зміни в Порядок призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми ( затвердженому постановою КМУ від 27 грудня 2001 р. № 1751( із змінами)), та затверджено в новій редакції Порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Прийнятою постановою передбачено,що з 1 липня 2020 р. призначення і виплата державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги на дітей одиноким матерям особам, у яких закінчився строк  таких виплат у березні — червні 2020 р., здійснюється лише після подання нової заяви з необхідними документами та декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги.

Враховуючи норми постанови, всім отримувачам допомоги малозабезпеченим сім’ям  та допомоги на дітей одиноким матерям, які не зверталися  з березня 2020 року, але отримували кошти в автоматично подовжених розмірах, необхідно терміново звернутися із заявою та декларацією для проведення уточнених розрахунків розмірів даних видів допомог виплачених по червень 2020 року включно. При цьому визначення розмірів допомог зі зверненням отримувачів  за період з березня по червень, здійснюватиметься   за умовами, що діяли до 30 червня 2020 р. (включно).

     Для визначення права за новим порядком та розміру допомоги з липня 2020 року необхідно подати нову заяву та декларацію.

     Постановою визначено, що державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям та допомога на дітей одиноким матерям особам, які звернулися за її призначенням у липні — серпні 2020 р., призначається і виплачується починаючи з липня 2020 року. В подальшому з місяця звернення.

Не зволікайте зі зверненням. За інформацією звертайтеся до управління соціального захисту населення Золочівської районної державної адміністрації .

Телефони для довідок : 50203, 51289.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних