Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Інформація Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури.

Дата: 29.09.2020 09:51
Кількість переглядів: 195

 

За повідомленням начальника Золочівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури Лещенка Д.Р., встановлено, що раніше судимий громадянин, який перебуває на обліку у лікаря нарколога 47- річний місцевий мешканець Золочівського району за місцем свого фактичного мешкання, в березні 2020 році, вніс 17 насінин рослин конопель в ґрунт, в заздалегідь прилаштовану пінопластикову коробку, чим здійснив незаконний посів конопель в кількості більше десяти рослин.

Чоловік розмістив пінопластикову коробку з пагонами конопель на території подвір’я свого домоволодіння та здійснював їх культивування, тобто доглядав за ними.

У ході проведення обшуку, 06 липня 2020 року було виявлено та вилучено пінопластову коробку, у якій проростало 17 рослин коноплі.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.1ст.310 КК України, як незаконний посів та незаконне  вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин.

Вироком Золочівського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні зазначеного кримінального проступку і призначено йому покарання у вигляді 1 року обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України звільнити від відбування покарання з випробуванням  на 1 рік іспитового строку.На даний час, вирок набуває законної сили.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних