Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Результати впровадження проекту «Якісна лабораторна діагностика» Центру первинної медичної допомоги Золочівської селищної ради.

Дата: 06.11.2020 13:46
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Сьогодні перший заступник голови Харківської обласної ради Коваленко В.М. та представники проекту «Ефективна первинна медицина в громаді» Харківської обласної ради проінспектували результати впровадження проекту «Якісна лабораторна діагностика» Центру первинної медичної допомоги Золочівської селищної ради. Проект мав на меті придбання для Золочівського ЦПМД сучасних лабораторних аналізаторів, які дозволять робити біохімічні та клінічні аналізи крові та сечі. Відтепер ці аналізи можна отримати на місці протягом 15 хвилин, тоді як раніше доводилося відправляти їх до лабораторії у м. Харків та чекати результат 2 робочі дні. Вартість аналізаторів складає 297 тис.грн, з них 267 тис.грн. надано в межах проекту Харківською обласною радою та 30 тис грн. – з місцевого бюджету Золочівської ОТГ.

Впровадження даного проекту підвищить ефективність діагностики та лікування пацієнтів, які звернулися до Золочівського ЦПМД та зекономить кошти, які витрачалися раніше на оплату послуг сторонніх лабораторій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних