Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Заходи до Дня боротьби зі СНІДом.

Дата: 01.12.2020 16:04
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку 1 грудня та покликаний підвищити глобальну поінформованість щодо ВІЛ/СНІДу, продемонструвати міжнародну солідарність у зусиллях по зниженню тягаря цієї хвороби.

СНІД - особливо небезпечна хвороба, яка несе смертельну загрозу людству та ставить рід людський під реальну загрозу вимирання. У світі з ВІЛ-інфекцією живе близько 37 мільйонів людей. Україна залишається регіоном з високим рівнем поширення ВІЛ.

Вперше Всесвітній день боротьби зі СНІДом проголошено у 1988 році. Багато державних, громадських та медичних організацій у всьому світі в цей день проводять різні просвітницькі та діагностичні заходи.

Сьогодні відбулася зустріч спеціалістів служби у справах дітей, сімей та молоді Золочівської селищної ради, відділу «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, Золочівського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області з особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі з іспитовим терміном. Даним особам були надані індивідуальні консультації та роздані буклети та пам’ятки з даної тематики.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних