Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Робоча нарада із старостами.

Дата: 18.01.2021 11:36
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Селищний голова Віктор Коваленко провів робочу нараду зі старостами сіл Золочівської громади.

На нараді обговорювались питання різних сфер життєдіяльності старостинських округів, а саме: обрізка гілок на шляхах ліній електропередач, вуличне освітлення, обслуговування об’єктів комунальної власності, зокрема розчистка доріг, вивіз сміття, водозабезпечення, а також допомога людям, які потрапили в складні життєві обставини, робота пунктів обігрівів населення, які вже розпочали працювати. Відзначаємо активність небайдужих людей, у тому числі й підприємців, які надали згоду увійти до вуличних комітетів. І вже зараз проводять суботники, допомагають у розчистці доріг від снігу, тощо.

Валентина Лівець, начальник управління соціального захисту населення, довела до відома інформацію про фінансування державної соціальної допомоги, субсидій, пільг в січні 2021 році та рекомендувала старостам провести роз’яснювальну роботу з жителями своїх округів щодо оформлення субсидій на тверде паливо та скраплений газ.

Старости відзвітували про проведену роботу протягом минулого тижня, а також озвучили проблемні питання, розуміючи відповідальність перед односельцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних