Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Укладено угоду про спільну діяльність.

Дата: 03.03.2021 19:53
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Продовжуємо тісно співпрацювати та налагоджувати партнерські стосунки між службою зайнятості та громадою!

З метою забезпечення зайнятості населення та створення нових робочих місць на території Золочівської громади, селищним головою Віктором Коваленком укладено угоду про спільну діяльність з директором Харківського обласного центру зайнятості Володимиром Міненком та директором Золочівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Юрієм Заболотним.

Обговорили вже налагоджені шляхи співпраці, взаємне прагнення у вирішенні питань зайнятості населення, укомплектування вільних робочих місць та шляхи побудови взаємовідносин на основі нових підходів та форм роботи, питання проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та роботодавців щодо можливості створення нових робочих місць, зайнятості сільського населення, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, а також надання соціальних послуг громадянам.

Під час зустрічі з колективом КЗ «Золочівський ліцей №2» вручили сертифікати про підвищення кваліфікації педагогічним працівникам, які навчалися на курсах «Створення персонального інформаційно-освітнього простору сучасного педагога», вчителі вдосконалили навички роботи у програмі Zoom, що дозволить проводити уроки онлайн на більш високому рівні.

Керівники відвідали автоперевізне підприємство ВАТ «Восток» та ТОВ «Укрєвродорстрой». На період карантину обидва підприємства скористалися підтримкою держави і отримали одноразову матеріальну допомогу та допомогу по частковому безробіттю. Всього, близько 500 тисяч гривень. Це дозволило зберегти робочі місця і вчасно розрахуватися із співробітниками.

«Продовження і поглиблення співробітництва із службою зайнятості Харківщини є однією з умов позитивних зрушень на ринку праці», - наголосив Віктор Коваленко. Працюємо далі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних