Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

«ЛЮДИНА ЖИВА, ДОКИ ЖИВА ПАМ’ЯТЬ ПРО НЕЇ…»

Дата: 10.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

За ініціативи селищного голови Віктора Коваленка ми провели змагання та згадали талановитих вчителів, мужніх та сильних чоловіків, які все своє життя присвятили спорту Миколу та Сергія Несвітайлів. І батько, і син були справжніми фанатами спорту, за роки учительської та тренерської роботи вони виховали багато спортсменів, які сьогодні прославляють Золочівщину, Харківщину і Україну на міжнародному рівні. Саме сьогодні у фізкультурно-оздоровчому комплексі відбулися змагання з футзалу пам’яті імені Несвітайлів, де змагалося п’ять команд юнаків 2006-2007 років народження закладів освіти селищної ради.

Привітати учасників змагань прийшли рідні спортсменів-дружина Валентина Григорівна та брат Олександр. Віктор Миколайович подякував родині Несвітайлів за внесок у розвиток спортивних традицій, запропонував вшанувати пам'ять тренерів хвилиною мовчання. Ми завжди пам’ятатимемо видатних земляків-спортсменів Юрія Вороніна, Володимира Пантелея, Віктора Клименка, Миколу та Сергія Несвітайлів, а їх іменами пишатиметься Золочівщина.

За підсумками змагань І місце здобула команда Феськівського ліцею, ІІ місце-Золочівський ліцей № 1, ІІІ місце-Золочівський ліцей № 2.

Нехай молодь примножує спортивні здобутки своїх тренерів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних