ШКОЛА КРАФТОВИХ ТА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБНИКІВ
Безкоштовна онлайн школа крафтових та кондитерських виробників оголошує набір на навчання.
?
19 практичних занять з усіма тонкощами процесу від професіоналів своєї справи.
?
4 напрямки виробництва - сир. хліб, бакалія та кондитерські вироби.
?
6 модулів, які охоплюють всі основні моменти виробництва - від особливостей технології по кожному напрямку до маркетингової стратегії і аналізу ринку крафтового виробництва України.
?
Якщо ви задумувалися про власний бізнес або хочете розвинути існуючий,
якщо ви мрієте про сімейне виробництво або шукаєте шляхи додаткового заробітку,
якщо ви хочете створювати якісний продукт для власної сім’ї - ця школа точно для вас!
?
Що ви отримаєте:
?
19 практичних уроків на яких буде детально висвітлено рецептури та тонкощі процесу виробництва, в режимі реального часу будемо показувати як створюється ремісничий продукт.
?
Щотижня 2-3 уроки у форматі вебінарів та відеоуроків зі зворотним зв'язком від вчителів Школи.
?
Навчальні матеріали для кожного уроку на вашій електронній пошті.
?
Постійний доступ до уроків Школи.
?
Розберетеся що таке крафтове виробництво, реалії та перспективи ринку маленьких виробництв в Україні.
?
Дізнаєтеся як організувати роботу харчового підприємства, що таке ХАССП, навіщо він потрібен і як його запровадити на своєму виробництві.
?
Обговоримо які існують канали збуту продукції та що таке маркетингова стратегія і чому вона важлива для вашого бізнесу.
?
Школа крафтових та кондитерських виробників розрахована для широкого кола учасників:
?
- для людей, які хотіли б зайнятися власною справою, але не знають з чого почати і який напрямок обрати
?
- для домашніх кондитерів, які хотіли б розвинути свою справу
?
- для підприємців, чий бізнес ще не приносить бажаного прибутку
?
- для людей, які хотіли б змінити свою професійну діяльність
?
- для людей, які хочуть робити якісний продукт для людей і мріють про власну справу
?
- для маленьких фермерських господарств, власників невеличких господарств або тих, хто хоче такими стати
?
- для людей, які знаходяться в пошуках роботи своєї мрії
?
Стартуємо 11 березня
Школа буде проводитися на базі
Школа сироваріння Simply cheese
Навчання у Школі крафтових та кондитерських виробників проводять:
Светлана Горидько
Tetyana Dyadechko
Денис Жашкевич
Вікторія Мостовенко
Для того, щоб приєднатися до Школи крафтових та кондитерських виробників та претендувати на отримання призів, які будуть розіграні серед учасників Школи, потрібно пройти обов’язкову реєстрацію за посиланням нижче.
?
Робота Школи стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО
|