Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

До відома сільгосптоваровиробників! Щодо форвардної програми закупівель зерна урожаю 2021 року.

Дата: 08.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 177

Повідомляємо, що АТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну форвардну програму закупівель зерна урожаю 2021 року.

Розмір авансового платежу встановлено на рівні 65% від загальної вартості поставки за договором, у відповідності до системи оцінки клієнтів.

Рівень цін весняної форвардної програми, виходячи з яких здійснюватиметься передплата за договорами на зерно пшениці 2 класу-5800 грн./тонну, пшениці З класу - 5600 грн/тонну, жита 2 та З класів - 4000 грн/тонну.

Відсоткова ставка за користування коштами попередньої оплати без урахування курсових коливань від 17% до 19% в гривні, а з урахуванням курсових коливань - 11% в доларах США.

АТ «Аграрний фонд» співпрацюватиме з великими агрохолдингами, малими та середніми фермерськими агрогосподарствами, які мають успішний досвід вирощування сільськогосподарських культур, з позитивною кредитною історією та без податкової заборгованості. При цьому є певні вимоги до обсягу мінімальної партії: для пшениці - 100 тонн, жита - 50 тонн.

З повним переліком документів, необхідних для укладання договору з АТ «Аграрний фонд», можна ознайомитись в розділі http://аgrofond.gov.ua/buy/forvard-2021.

Детальну інформацію стосовно умов весняної форвардної програми в частині фінансування можна отримати у відділі АТ «Аграрний фонд» у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, буд. 79, контактні телефони: (057) 752-18-35- моб. 067-328-65-87.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних