A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування.

Дата: 12.10.2021 10:27
Кількість переглядів: 206

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування
 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Проект «Детальний план території земельної ділянки в с. Уди по вул. Угловського, Богодухівського району Харківської області для будівництва храму релігійній громаді Різдва Пресвятої Богородиці Харківської Єпархії Української православної церкви».

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Золочівська селищна рада. Юридична адреса: 62203, Харківська обл., Золочівський район, смт. Золочів, вул. Центральна, буд. 13А,

тел. (057)64-5-05-35, електронна адреса: [email protected]

 

3. Процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Дата подання повідомлення про оприлюднення проекту державного планування   розміщено  на офіційному веб-сайті Золочівської селищної ради –12.10.2021 року. Публікація повідомлення в друкованих засобах масової інформації: в газеті «Зоря» – 16.10.2021 року; в газеті «Вісник Богодухівщини» - 15.10.2021 року.

 б) спосіб участі громадськості: (надання письмових зауважень і пропозицій):

Надання письмових зауважень та пропозицій до Золочівської селищної ради Золочівського району Харківської області. Юридична адреса: 62203, Харківська обл., Золочівський район, смт Золочів, вул. Центральна, буд. 13А, тел. (057)64-5-05-35, електронна адреса: [email protected]

в) дата, час і місце проведення громадських слухань (у разі проведення)

громадські слухання заплановано на 12.11.2021 року в приміщені Золочівської селищної ради (початок о 10.00) за адресою: Харківська область, Золочівський район, вул. Центральна, буд. 13А) дата, час і місце проведення громадських слухань (у разі проведення)

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Золочівська селищна рада Золочівського району Харківської області, смт Золочів, вул. Центральна, буд. 13А, тел. (057)64-5-05-35, електронна адреса: [email protected]. Контактна особа – начальник відділу житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю Золочівської селищної ради Забейворота Тетяна Валентинівна.

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: 62203, Харківська обл., Золочівський район, смт Золочів, вул. Центральна, буд. 13А, тел. (057)64-5-05-35, електронна адреса: [email protected] строки подання зауважень та пропозицій: з 12.10.2021 року протягом 30 днів включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства екології та природних ресурсів України (mern.gov.ua), Департамент екології та природних ресурсів Харківської ОДА (http://ecodepart.kh.gov.ua),

Проект документу державного планування оприлюднено 12.10.2021 року на офіційному сайті Золочівської селищної ради. Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

 4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

ДОДАТКИ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних