A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Здоров'я: медичне страхування на випадок травматизму та критичних захворювань/

Дата: 26.10.2021 13:47
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

В сучасний  час стан здоров'я людей в Україні перебуває в великій зоні ризику, це, в першу чергу травматизм і критичні захворювання:

- ТРАВМАТИЗМ. . Виробничий і невиробничий охоплює близько 7% населення. Це - 2 500 000 чоловік в рік. В результаті отримують інвалідність 16% від травмованих, це майже 400 000 чоловік в рік.

 - КРИТИЧНІ ЗАХВОРЮВАННЯ:

серцево судинними захворюваннями страждає більше 8% населення.

Ризик розвитку онкологічних захворювань складає 27,7% для чоловіків і 18,5% для жінок.

За прогнозами медиків, в наступні 7 років, як результат наслідків Чорнобиля, онкозахворювань буде схильний кожен другий житель України.



Так само необхідно відзначити, що зона ризику для здоров'я значно розширилася і якісно погіршилася у зв'язку з появою нової «чуми 21 століття», під назвою короновірус. Причому ця зона ризику стрімко розширюється, в неї потрапляють все більше людей не тільки старшого, а й дитячого віку.
 Зрозуміло, що чим більше зростають ризики, тим більше зростає потреба в захисті від них
Загрози для нашого здоров'я не носять фатальний характер. Багато захворювань при сучасному рівні медицини можна вилікувати, але для цього необхідно їх оплатити. І чим складніше становище, тим необхідно більше грошей.
У нас поки відсутня державна страхова медицина, більш того скорочуються соціальні виплати. З 30 червня 2021 року наприклад, ліквідована оплата лікарняних листів. Саме тому, істотно зростає роль медичного страхування, яке входить в соціальний пакет, поряд з довічною пенсією.
Звертаємо увагу на те, що право на медичне страхування має обмеження за віком, воно діє до 65 років. Надалі вся відповідальність лягає тільки на людину, іншими словами саме до цього віку необхідно накопичити таку суму грошей, на яку можна не тільки жити, а лікуватися і підтримувати своє здоров'я.
Які виплати робляться:
-телесні ушкодження. Виплата частини страхової суми від 3 до 100% (від 15 до 250 тис. Грн.)
Втрата працездатності:
- інвалідність 1 групи по будь-якої причини, виплата в розмірі 200% гарантованої страхової суми (ГСС) + звільнення від внесення премій. (Наступні премії компанія вносить сама).
- інвалідність 2 групи внаслідок нещасного випадку, виплата 80%, 
3 групи-60% ГСС

Критичні захворювання.

- При діагностуванні семи критичних захворювань: онкологія, інфаркт, інсульт, коронарне шунтування, ниркова недостатність, сліпота, пересадка життєво важливих органів - виплата на лікування застрахованій особі становить від 100 тис. грн. до 2,5 млн. грн.

Треба відзначити, що, якщо для дорослих передбачений захист від семи  захворювань, то для дітей від двадцяти, включаючи ковід.

Це дуже актуально, так як нові різновиди ковіда, мутуючи стають все більш небезпечними для здоров'я і вражають все більше дітей.

У разі діагнозу онкологічних захворювань жіночих органів, виплата на лікування від 100 тис. грн. до 750 тис. грн.

Звертаємо особливу увагу на те, що в даний час набагато більше стало відбуватися летальних випадків, як наслідків ковіда, при пологах.

Дані програми дозволяють забезпечити фінансовий захист родини та допомогти підняти на ноги дитину, якщо він залишиться без материнської ласки і матеріальної підтримки.

 
Консультаційний пункт готовий надати вам докладну інформацію про те, як захистити своє здоров'я.
Дивіться на цьому ж сайті рубрики: Пенсія, пільги та допомога і Сім'я.
Керівник проекту Віктор Валентіенко т. 095 535 6779
Ведучий менеджер Наталя Хайнацького 095 535 6648

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних