Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Звертаємо увагу на важливість дотримання трудового законодавства.

Дата: 29.10.2021 09:11
Кількість переглядів: 160

Фото без описуНачальник управління податкового аудиту  Головного управління ДПС у Харківській області Артем Остапов повідомив, що під час проведення фактичних перевірок здійснюється контроль за дотриманням трудового законодавства.

Так, під час проведення перевірки підприємства А в жовтні  2021 року,  було встановлено  працю неоформленого громадянина. Такі матеріали   направляються  до Головного управління  Держпраці, в рамках підписаного Договору про співробітництво та партнерство, для вжиття заходів.

Окрім цього, проводиться роз’яснювальна  робота з роботодавцями та працівниками з питань необхідності офіційного працевлаштування та виплати офіційної  заробітної плати.

ГУ ДПС  у Харківській області звертає увагу на  важливість дотримання трудового законодавства. Для уникнення відповідальності роботодавцям необхідно працювати відповідно до норм трудового законодавства і своєчасно та у повному обсязі виплачувати працівникам зарплату не менше мінімальної.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних