Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Восьма річниця Державної установи «Центр пробації».

Дата: 03.02.2023 11:22
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

8 – ма річниця пробації 5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію» який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.

03 лютого 2023 року проведено круглий стіл за участь сектору превенції ВП №2 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області, Богодухівського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області, керівника сектору «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги – Оксаною Дзьонь.

На початку зустрічі з вітальним словом виступив начальник сектору превенції ВП №2 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області – Сергій Рябуха та привітав працівників Богодухівського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області із 8 – ю річницею Закону «Про пробацію». Начальник Богодухівського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області – Олександр Кабанник висловив окрему подяку партнерам за підтримку та тісну взаємодію. Після привітання відбулося обговорення результатів роботи 2022 року, а також розглянуто питання подальшої співпраці соціальних партнерів щодо надання соціальних послуг особам, які перебувають у конфлікті із законом. Адже мета пробації орієнтована не лише на контроль та нагляд за засудженими, а й на надання соціальної підтримки, консультаційної та психологічної допомоги у напрямі зміни умов життєдіяльності правопорушника, реабілітації та ресоціалізації клієнтів пробації, створення системи реінтеграції правопорушника, щоб людина могла жити у суспільстві, не вчиняючи правопорушень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних