A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЗОЛОЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 15.02.2023 11:10
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Враховуючи численні звернення мешканців громади щодо присвоєння назвам вулиць імен героїв-земляків, що віддали життя, захищаючи Україну та зметою дерусифікації, декомунізації назв місцевих геонімів, мінімізації радянсько-російського впливу на світогляд українців, встановлення історичної справедливості, відновлення української історично-національної топоніміки, врахування громадських інтересів жителів територіальної громади щодо встановлення нових назв, відповідно до розпорядження начальника Золочівської селищної військової адміністрації від 09.02.2023 №36, виконавчий комітет селищної ради інформує про початок процедури обговорення питання перейменування вулиць, провулків, площ та інших об'єктів Золочівської селищної територіальної громади.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення визначено керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Золочівської селищної ради Сергія ГОЛОВАНЯ.

Консультації з питань, що винесені на громадське обговорення, можна отримати за тел. (099)3029390, (099)1152535 (комісія з питань перейменування вулиць, провулків, площ та інших об'єктів розташованих на території Золочівської селищної територіальної громади).

Зауваження та пропозиції з відповідним обґрунтуванням, а також протоколи проведених зборів жителів громади, подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичні особи), прізвища, імені, по батькові (фізичні особи) протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 62203, вул. Центральна, 13А, смт Золочів, Богодухівський район, Харківська область або на електронну пошту селищної ради: [email protected].                            

Пропозиції та зауваження щодо нових назв геонімів можна подати за посиланням.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQenfCSrhTlaloZ72ZhnzgTZlZOhESxDXnrgRuyeNuZdMRqA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Громадське обговорення та онлайн-опитування щодо нових назв геонімів населених пунктів громади проводиться з використанням Інтернет-ресурсу на офіційному веб-сайту селищної ради та на сторінці у фейсбуці в термін до 16 березня 2023 року.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Золочівської селищної ради протягом 5 календарних днів після проведення громадських слухань та онлайн-опитування.

ВУЛИЦІ ТА ПРОВУЛКИ, ЯКІ ПРОПОНУЮТЬСЯ ДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ:

село Велика Рогозянка - вулиця Самарська;

село Довжик - вулиця 40 років Перемоги, вулиця 1 Травня, вулиця Гагаріна, вулиця Тітова, вулиця Матросова, вулиця Сафронова;

село Олександрівка - вулиця Гагаріна, вулиця Ломоносова, вулиця Разіна, вулиця 40 років Перемоги, вулиця Чкалова;

селище Відродженівське - вулиця Механізаторська;

село Лютівка - вулиця Больнична;

село Одноробівка - вулиця Бурсацька, вулиця Молодіжна;

село Петрівка - вулиця Центральна;

село Ковалі - вулиця Центральна;

село Мала Рогозянка - вулиця Мічуріна;

селище Перемога - вулиця 40 років Перемоги;

село Уди - вулиця Гагаріна;

селище Калинове - вулиця Южна, провулок Майський;

село Миронівка - вулиця Колхозна;

село Чепелі - вулиця Малишева, вулиця 1 Травня;

село Леміщине - вулиця Кожедуба, вулиця Матросова;

село Морозова Долина - вулиця 1 Травня;

село Рясне - вулиця 40 років Перемоги;

село Цапівка - вулиця 1 Травня, вулиця Матросова;

смт Золочів - вулиця Разіна, провулок Разіна, в’їзд Разіна, проїзд Разіна, вулиця 1 Травня, вулиця Боброва, вулиця Гагаріна, вулиця Горького, вулиця Комарова, вулиця Кренкеля, вулиця Леваневського, вулиця Ломоносова, вулиця Мічуріна, вулиця Матросова, вулиця Маяковського, вулиця Некрасова, вулиця Академіка Павлова, вулиця Потьомкіна Бр., вулиця Пугачова, вулиця Пушкіна, вулиця Толстого, вулиця Філатова, вулиця Чернишевського, вулиця Чехова, провулок Гагаріна, провулок Лермонтова, провулок Охотнічий, провулок Пугачова, провулок Родніковий, провулок Сквозний, провулок Серьогіна;

село Макариха - вулиця Ватутіна; вулиця Курченко Н.

До участі у громадських обговореннях запрошуються зацікавлені особи та усі бажаючі жителі  Золочівської селищної  територіальної громади

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних