A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Вирішення криміногенних потреб засуджених.

Дата: 11.08.2023 13:22
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Працівниками Богодухівського РС3 з питань пробації 11.08.2023 року було ініційовано спільний захід в рамках проведення соціально-виховної роботи та з метою реалізації виконання індивідуального плану роботи із засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі із керівником сектору «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Оксаною Дзьонь, на якому надавалася допомога у вирішення криміногенної потреби «Робота та матеріальний стан» засудженого С., який через відсутність роботи та незадовільний матеріальний стан вчинив крадіжку, за що й був притягнутий до кримінальної відповідальності.

Оксана Дзьонь разом із начальником Богодухівського РС3 з питань пробації Олександром Кабанником та провідним інспектором Наталією Євтушенко провели консультацію щодо мотивації та формування позитивного ставлення до офіційного працевлаштування засудженого С. Поінформували про наявність та надали перелік вакансій для безробітних осіб Золочівського відділу Богодухівської філії Харківського обласного центру зайнятості, а також повідомили про можливість оформлення на оплачувані громадські роботи через центр зайнятості. Також на прохання засудженого С. йому було надано консультацію щодо особливостей оформлення пенсії за віком в умовах війни. 

Наприкінці спільного заходу засудженому С. було видано направлення до Золочівського відділу Богодухівської філії Харківського обласного центру зайнятості з метою сприяння в працевлаштуванні останнього.   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних