A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

У деокупованій Балаклії відновлюють житло.

Дата: 22.09.2023 21:06
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Один з багатоквартирних будинків по вулиці 1-го Травня у Балаклії ремонтують за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.

 

Як розповів заступник начальника ХОВА Михайло Харнам, будинок був пошкоджений у травні 2022 року внаслідок російських обстрілів.

 

«Поступово відновлюємо Балаклію після піврічної російської окупації. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова виконані першочергові роботи – повернено світло та газопостачання до населеного пункту. Наразі займаємося відновленням житлового фонду, аби якомога більше жителів могли спокійно пройти цей опалювальний сезон», – зазначив Михайло Харнам.

 

До демонтажних робіт на об’єкті бригада взялася минулого тижня.

 

«Влучання було в перекриття технічного поверху, також пошкоджено квартири на 9 поверсі. До середини грудня плануємо виконати тут усі роботи. Зокрема, буде відремонтовано покрівлю, перекриття. Повністю утеплимо дах і замінимо частину вікон», – сказав представник підрядної організації Василь Колісник.

 

Заступниця начальника Ізюмської РВА Світлана Швід додала, що в Балаклійській громаді наразі нараховується 30 тисяч жителів. До повномасштабного вторгнення рф тут мешкало приблизно 40 тисяч людей.

 

«У будинку – 45 квартир і проживає понад 100 мешканців. Тому дуже важливо відремонтувати його до холодів. Загальна кошторисна вартість відновлення будинку становить 3 мільйони гривень», – розповіла Світлана Швід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних