Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Плюс дві підтримані Урядом важливі ініціативи від Мінсоцполітики

Дата: 04.10.2023 11:30
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

☝️ У фокусі – посилення життєстійкості українців та соціальний супровід військовослужбовців і їхніх родин на базі підрозділів Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine. Детальніше про підтримані Кабміном постанови нижче:

✅ Перша постанова, яку підтримав Уряд, – запроваджує комплексну психосоціальну послугу з формування життєстійкості. Допомогти українцям долати стрес, тривожність, підвищити соціальну згуртованість громад – одні з ключових завдань нової послуги. Прочитати про неї більше можна за посиланням 👉 https://www.msp.gov.ua/news/23092.html

✅ Друга постанова – дала старт пілотному проєкту з соціальної підтримки захисників та захисниць, їхніх родин на базі підрозділів Збройних Сил. Йдеться про послугу соціального супроводу – від психологічної підтримки до розв'язання побутових питань. До кінця року такий проєкт має охопити до 5 військових частин, у наступному – приєднаються до 35 військових підрозділів. Детальніше тут 👉 https://www.msp.gov.ua/news/23093.html

💪 Ніхто не має залишатися зі своїми проблемами сам на сам. Сьогодні Україна формує комплексний підхід до розбудови якісної системи психосоціальної підтримки українців, і окреме важливе місце в ній посідає підтримка військових, ветеранів та їхніх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних