Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

«День, що відкрив мені очі на власне життя». Мабуть, один з найтепліших відгуків, які почули впродовж 10 жовтня — Всесвітнього дня ментального здоров’я.

Дата: 13.10.2023 08:54
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

В цей день разом із Координаційний центр КМУ / Mental Health UA провели в регіонах України десятки івентів — панельних дискусій, інтерактивних акцій та інших тематичних активностей, аби якомога більше українців змогли долучитися до обговорення питань щодо ментального здоров’я.

🔅 Найбільш видовищним став флешмоб «Плекаємо стійкість» у Вінниці за участі студентів Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

🔅 У Житомирі встановили тематичний банер, а гостею заходів стала амбасадорка «Ти як?» Даша Квіткова.

🔅 У міському саду Одеси показали, як можна організувати неформальні послуги з ментального здоров’я в громадах. І дорослі, і малеча долучилися до майстер-класів.

🔅 У Миколаєві психологи вийшли на головну вулицю міста та розповідали перехожим про ментальне здоров'я, його цінність та важливість турботи про себе.

🔅 У Полтаві вирішили приділити особливу увагу тим, хто був змушений через війну покинути власні домівки, тож провели тематичні активності в модульному містечку.

🔅 На Буковині провели тренінг для молоді, продемонстрували вправи, покликані зменшити напругу в тілі, відірвати від тривожних думок та заспокоїти.

🔅 У Київській області, в місті Біла Церква, відбулася наймасовіша акція. У дендропарку «Олександрія» зібралися понад 1200 студентів та викладачів Білоцерківського аграрного університету, щоб попрактикуватися в техніках самодопомоги.

Певні заходи з дотриманням усіх норм безпеки вдалося провести навіть у прифронтових областях – Запорізькій, Харківський, Донецькій, Луганській 🫶🏻

Ментальне здоров’я має бути пріоритетом. Особливо зараз, коли війна приносить українцям стільки випробувань. Розкажіть друзям про програму «Ти як?», завантажте з сайту howareu.com Аптечку самодопомоги для щоденного піклування про себе та близьких. Навчіться долати стрес та його наслідки ❤️‍🩹



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних