A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ У ЗОЛОЧІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ!

Дата: 04.04.2023 13:45
Кількість переглядів: 44

З 5 квітня 2023 року СТАРТУЄ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ У ЗОЛОЧІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ!
Враховуючи численні звернення мешканців громади щодо присвоєння назвам вулиць імен героїв-земляків, що віддали життя, захищаючи Україну та з метою дерусифікації, декомунізації назв місцевих геонімів, мінімізації радянсько-російського впливу на світогляд українців, встановлення історичної справедливості, 29 березня 2023 року відбулося чергове засідання комісії з найменування або перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об'єктів, розташованих на території Золочівської селищної ради.

В ході засідання були визначені варіанти нових назв вулиць та провулків Золочівської селищної територіальної громади за результатами громадського обговорення та онлайн-опитування.
Загалом, у Золочівській територіальній громаді дерусифікують 66 вулиць та провулків, названих на честь російських діячів чи мають назви, що асоціюються з російською імперією та росією. Комісія розглянула понад 150 пропозицій щодо нових назв, які надійшли від громадськості, на підставі яких і сформувала список запропонованих нових назв топонімів.
Мешканці громади впродовж 30-ти днів, з 5 квітня по 5 травня 2023 року включно, матимуть можливість проголосувати за внесені на громадське обговорення пропозиції щодо нових назв вулиць, які перейменовуються. У зв’язку з воєнним станом на території України громадське обговорення проводиться шляхом надання пропозицій у формі онлайн-голосування та в письмовій формі.
Онлайн-голосування щодо нових назв геонімів населених пунктів громади проводиться з використанням методу виміру рейтингу та Інтернет-ресурсу офіційного веб-сайту селищної ради за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSePiF9ZPPK.../viewform....
Старше покоління або ті, хто оберуть варіант голосування у формі письмової заяви зможуть проголосувати, надавши свої пропозиції у письмовому вигляді до виконавчого комітету Золочівської селищної ради (вулиця Центральна, 13А) та старостатів.
Встановлення підсумків голосування передбачає створення списків нових назв топонімів громади за результатами голосування, які передаються на розгляд Комісії для узагальнення і подальшого затвердження Золочівською селищною військовою адміністрацією.
Консультації можна отримати за тел. (099) 302 93 90 (комісія з питань перейменування вулиць, провулків, площ та інших об'єктів розташованих на території Золочівської селищної територіальної громади).
Результати обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Золочівської селищної ради протягом 10 календарних днів після проведення та онлайн-голосування.

Шановні жителі, просимо долучатися до голосування!

ПРОПОЗИЦІЇ
жителів Золочівської громади щодо зміни назв місцевих топонімів

Зразок письмової заяви щодо зміни назв місцевих топонімів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних