Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Центр денного догляду запрацював у Харківському районі

Дата: 27.11.2023 08:42
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Завдяки співпраці з ЮНІСЕФ у Пісочині відкрили Центр денного догляду.

У Центрі денного догляду для дітей з інвалідністю забезпечується психологічна підтримка, реабілітаційні процедури, фахівці формуватимуть і підтримувать навички самообслуговування. На сьогодні на території Пісочинської громади зареєстровано 128 дітей з інвалідністю.

Разом із начальником Харківської ОВА Олегом Синєгубовим у межах робочого візиту на Харківщину новий Центр відвідали заступник Виконавчої директорки ЮНІСЕФ Тед Чайбан і голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде.

«Ідея такого Центру полягає також в тому, щоб надати більше вільного часу батькам, щоб вони, наприклад, сходили на роботу чи зайнялися сімейними справами. А в цей час діти отримають професійним догляд, займатимуться з фахівцями Центру», – прокоментував Олег Синєгубов. 

Тед Чайбан підбив підсумки візиту на Харківщину і наголосив, що наступного року ЮНІСЕФ шукатиме можливості покривати потреби більшої кількості громад у денному догляді для дітей з інвалідністю.

«У нашій роботі головним є те, що дитина перебуває в центрі всіх активностей. Приємно спостерігати, що уряд, обласна та місцева влада розділяють нашу думку. Окрім Пісочина, встигли вже відвідати Балаклію, де за нашої співпраці проводимо роботи з покращення водопостачання. У Чугуєві оглянули роботу Цифрового освітнього центру, де проходять заняття з надолуження освітніх втрат», – сказав  Тед Чайбан.

Фото

  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису

Теги: харківщина синєгубов юнісеф


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних