Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Документи ВЛК можна подавати в електронному вигляді.

Дата: 04.12.2023 13:49
Кількість переглядів: 20

Фото без опису
 

Міністерство оборони спільно з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством цифрової трансформації та громадськими організаціями розробили зміни до законодавства, які дозволяють спростити процеси, пов’язані з проходженням військово-лікарської комісії (ВЛК) для поранених військовослужбовців ЗСУ та Міноборони.

Відтепер заклади охорони здоров’я можуть обмінюватися документами з військовими частинами й ТЦК та СП через систему електронного документообігу наступними довідками:

▪ довідка про обставини травми (поранення, контузії, каліцтва)
▪ постанова ВЛК про потребу у відпустці для лікування
▪ постанова ВЛК про непридатність до військової служби
▪ інші документи, необхідні для формування рішення ВЛК

Наразі систему електронного документообігу впроваджено в більшості військових частин, ТЦК та СП, а також у військових госпіталях і цивільних закладах охорони здоров’я, де поранені військовослужбовці проходять військово-лікарську комісію.

Документи про рішення ВЛК щодо відпустки або про непридатність за станом здоровʼя в електронному вигляді до військової частини направляє заклад охорони здоровʼя, після цього військовослужбовець може одразу їхати до ТЦК та СП за місцем проживання або йти у відпустку. Після опрацювання рішення ВЛК військова частина надішле відповідні документи для військовослужбовця безпосередньо до ТЦК та СП.

Так само заклад охорони здоров’я може отримувати додаткові документи, необхідні для формування висновку ВЛК, з військової частини. Потрібно лише відправити електронний запит.

❗ Зверніть увагу: для передачі електронних документів необхідно надати свою згоду на обробку персональних даних в закладі, звідки направлятимуться документи.

Якщо установа, до якої ви звернулися, не має системи електронного документообігу, звертайтеся на гарячу лінію Міноборони за номером: 0 800 500 442 та повідомте про цей випадок. Після надходження такої інформації команда фахівців забезпечить вказаний заклад доступом до електронного документообігу і налагодить його роботу.

Міністерство оборони України 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних