A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Щодо повернення податків, зборів, платежів з бюджету

Дата: 01.03.2024 11:06
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

Головне управління ДПС у Харківській області зазначає, що проведення повернення надміру та/або помилково сплачених сум податкових зобов’язань за податками (повернення на розрахунковий рахунок), зарахування надміру та/або помилково сплачених сум у погашення податкових зобов’язань за іншими кодами (підкодами) бюджетної класифікації здійснюється виключно на підставі вимог  статті 43 Податкового кодексу України.

Умови таких повернень визначено в наказі Міністерства фінансів України   від 11 лютого 2019 р. № 60 «Про затвердження Порядку інформаційної взаємодії Державної фіскальної служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені», зареєстрований в Міністерстві юстиції України  08 квітня 2019 р. за N 370/33341 із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 28.10.2022 N 354 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України   від 11 лютого 2019 року № 60» зареєстрований в Міністерстві юстиції України  10 листопада 2022 року за N 1401/38737.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних