A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

В Харківській ОВА розглянули тендерні закупівлі Ізюмської тергромади

Дата: 22.03.2024 14:03
Кількість переглядів: 63

 

В Харківській ОВА розглянули тендерні закупівлі Ізюмської тергромади

 

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

Особливу увагу приділили доцільності реалізації послуг з озеленення, утримання зелених насаджень, покіс трави та видалення бур’янів на території Ізюмської міської територіальної громади. Тендером передбачено, що роботи здійснюватимуть по усій громаді – це 11 населених пунктів. Під час засідання прийняли рішення змінити пріоритети тендеру та перерахувати його кошторис.

«Пріоритетом для усіх громад Харківщини має залишатися допомога українським захисникам та забезпечення життєдіяльності в населених пунктах, особливо на деокупованих територіях. Очільники територіальних громад мають тримати на особистому контролі тендерні закупівлі, вартість яких перевищує 1 мільйон гривень та корегувати їх пріоритетність», - зазначив Євген Іванов.

Також під час засідання розглянули тендерні закупівлі, проведені Державним архівом Харківської області у 2023 році. Установа провела 3 тендерні закупівлі на загальну суму більш як 1,5 мільйона гривень.

«Тендери стосувалися оплати за послуги охорони, тепло- та електропостачання комунальними закладами. Під час додаткових перевірок, корупційних складових виявлено не було», - повідомив директор Державного архіву Харківської області Євген Кущ.

Крім того, Харківська ОВА уклала меморандум про співпрацю з Каразінською школою бізнесу. Документ передбачає проведення семінарських занять для осіб, уповноважених на проведення тендерних процедур.

«Лекції стартуватимуть з квітня. Також співпраця передбачає наукову діяльність, дослідження у напрямку прозорості та доброчесності. До реалізації даного меморандуму долучаться міжнародні партнери, які реалізують програми з протидії корупції», - повідомив директор Департаменту економіки та міжнародних відносини Харківської ОВА Іван Дудка.

Нагадаємо, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що завдяки діяльності обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» вдалося скасувати тендер з відновлення ліцею у селищі Слатине Дергачівської тергромади.

imageimage


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних