A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Дата: 04.04.2024 08:15
Кількість переглядів: 23

 

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

 

 

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Початок навчання 22 квітня 2024 року, прийом заявок триватиме до 8 квітня включно.

Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується у рамках проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програма реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Метою програми є сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору розташована за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних