Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Співпраця громад з НСЗУ та медичною спільнотою є запорукою сталого розвитку сфери охорони здоров'я Харківщини – Олена Логвинова

Дата: 01.05.2024 08:42
Кількість переглядів: 20

 

 

Співпраця громад з НСЗУ та медичною спільнотою є запорукою сталого розвитку сфери охорони здоров'я Харківщини – Олена Логвинова

На цьому заступниця начальника ХОВА наголосила в ході регіональної комунікаційної платформи, організованої Програмою розвитку ООН (UNDP).

У заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування області, Національної служби здоров'я України та менеджементу ЗОЗ. 

«На сьогодні у Харківській області внаслідок ворожої агресії постраждали 356 об'єктів охорони здоров'я. Завдяки МОЗ, підтримці міжнародних партнерів та благодійних організацій 92 об'єкти вже відновлено. Робота в цьому напрямку триває, її хід перебуває на особистому контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Дякую Програмі розвитку ООН (UNDP) за співпрацю, підтримку Харківщини та гуманітарну допомогу, яка надходила і продовжує надходити у вигляді ліків, обладнання, спеціалізованого транспорту, а також навчальних програм для наших лікарів і медпрацівників. Продовжуємо працювати далі і спільно розвивати сферу охорони здоров'я Харківщини», – сказала Олена Логвинова.

Заступниця начальника ХОВА також відзначила медпрацівників Харківщини та представників органів місцевого самоврядування, які попри виклики воєнного стану продовжують залишатися на місцях і сумлінно виконують свою роботу, створюючи умови для розвитку медичної сфери області, надаючи людям допомогу, рятуючи життя.

За словами аналітика ПРООН Дмитра Куща, в ситуації, яка сьогодні склалася в Україні, забезпечення людей доступом до медичної допомоги у найбільш постраждалих від агресії рф регіонах є одним із пріоритетів діяльності. 

«Підтримка закладів первинної медичної допомоги, розвиток телемедичних послуг, розвиток мобільності медпослуг на первинному рівні, відновлення людського капіталу за рахунок розвитку реабілітаційної меддопомоги та розвиток паліативних медпослуг – на сьогодні є основними напрямками нашої роботи», – розповів Дмитро Кущ.

Він додав, що серед цільових громад Програми розвитку ООН у Харківській області є Первомайська, Лозівська, Зміївська, Новодолазька, Пісочинська, Краснокутська, Солоницівська, Золочівська, Олексіївська, Роганська й Новопокровська.

 

imageimageimageimage


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних