Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

На Харківщині створили майже 50 тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту

Дата: 01.05.2024 08:44
Кількість переглядів: 16

 

 

На Харківщині створили майже 50 тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту

Про це йшлося в ході апаратної наради за участі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

«Враховуючи ситуацію в області і виклики, пов'язані зі збройною агресією ворога, докладаємо максимум зусиль для створення безпечних умов під час проходження національного мультипредметного тесту на Харківщині. Головне завдання – підготувати чіткий план роботи з урахуванням всіх можливих ризиків. Безпека дітей – наш першочерговий обов'язок», – сказав Олег Синєгубов.

За словами директорки департаменту науки і освіти ХОВА Ольги Безпалової, цьогоріч кількість зареєстрованих учасників для проходження НМТ в області складає близько 13 тисяч осіб, що майже на 1 тисячу більше у порівнянні з 2023 роком. Тестування триватиме з 18 травня по 21 червня 2024 року, розповіла Ольга Безпалова.

Враховуючи безпекову ситуацію в області наразі вживаються заходи щодо облаштування захисних споруд та створення в них тимчасових екзаменаційних центрів для проведення НМТ.

«На сьогодні в 11 населених пунктах регіону вже створено 49 тимчасових екзаменаційних центрів, з них у Харкові – 34; Пісочині, Балаклії, Краснограді, Лозовій, Чугуєві – по 2; Богодухові, Валках, Ізюмі, Кегичівці й селі Лиман Слобожанської громади – по 1», – зазначила Ольга Безпалова.

Всі ТЕЦ облаштовані комп’ютерною технікою, джерелами резервного живлення електроенергії, пальним для їх безперебійної роботи, сталим Інтернет-зв’язком, у тому числі Starlink, додала директорка департаменту науки і освіти ХОВА. 

За інформацією Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, у 2024 році у кожному ТЕЦ будуть присутні поліцейські підрозділу поліції охорони Національної поліції України на підставі договору, укладеного між територіальним органом поліції охорони та регіональним центром.

 

imageimage


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних