Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Міністр освіти і науки України відвідав екоцентр на базі Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості

Дата: 24.07.2024 08:57
Кількість переглядів: 27

 

 

Міністр освіти і науки України відвідав екоцентр на базі Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості

Оксен Лісовий разом із заступницею начальника ХОВА Вітою Ковальською оглянули еколого-натуралістичний відділ Палацу й поспілкувалися з персоналом установи.

Від початку повномасштабної війни комунальний заклад, який реалізує напрям позашкільної освіти в області, став «Ноєвим ковчегом» для багатьох тварин і понад 300 видів екзотичних рослин які були збережені співробітниками установи. Сьогодні заклад потребує підтримки. Колектив установи продовжує працювати й надавати освітні послуги у режимі онлайн.

«Я є прихильником позашкільної освіти, будь-якої неформальної освіти. Функціонування такого еколого-натуралістичного осередку на базі обласного Палацу дитячої та юнацької творчості у Харківській області є вкрай важливою передумовою для повернення сімей до регіону. Тому ініціатива потребує всебічної підтримки як з боку обласної влади, органів місцевого самоврядування, так і профільного Міністерства. Якщо цим людям дати більше ресурсів, вони зроблять абсолютно неймовірні речі для міста, для області і, найголовніше, для дітей. Наразі унікальний об'єкт потребує всебічної уваги й залучення коштів приватних інвесторів і міжнародних партнерів. На рівні Міністерства готові працювати в цьому напрямку», – зазначив Оксен Лісовий.

Турбота про дітей та підлітків Харківщини є одним із пріоритетних напрямків роботи обласної військової адміністрації.

«Щодня працюємо над зміцненням освітньої сфери регіону. Це питання перебуває на постійному контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Дякуємо Міністерству освіти і науки України й особисто Оксену Лісовому за увагу до Харківської області й підтримку важливих ініціатив. Продовжуємо працювати далі», – сказала Віта Ковальська. 

imageimageimage


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних