Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов зустрівся з Першим почесним консулом України в Нідерландах Карелом Бургером

Дата: 24.07.2024 08:59
Кількість переглядів: 54

 

 

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов зустрівся з Першим почесним консулом України в Нідерландах Карелом Бургером

Під час зустрічі сторони обговорили нагальні потреби Харківщини. А також розглянули можливу співпрацю між Харківською областю та Нідерландами для вирішення проблемних питань.

На початку зустрічі заступник начальника ХОВА Євген Іванов подякував гостю за всебічну  підтримку України в боротьбі з російською агресією та зазначив, що створення партнерських відносин між Харківщиною та Нідерландами зробить значний вклад у розвиток регіону та підтримку його мешканців під час війни.

Він нагадав, що саме на Харківщині навесні цього року президент України Володимир Зеленський та премєр-міністр Нідерландів Марк Рютте підписали угоду про безпекове співробітництво між країнами. 

«Найперше, важливо сказати про гуманітарну ситуацію. На Харківщині налічується більш ніж півмільйона біженців. Наразі в нас дуже складна ситуація з енергетикою. Ми вирішуємо проблеми підготовки до опалювального сезону і створення умов для життя людей, які залишилися без житла. Багато організацій допомагає нам, хтось купує обладнання, хтось допомагає в облаштуванні житла, але цього недостатньо. Ми потребуємо додаткової підтримки партнерів, допомоги гуманітарних та благодійних місій», - зазначив Євген Іванов.

Заступник начальника ХОВА наголосив на тому, що наразі складна ситуація з освітою. В області будують укриття для шкіл, аби запустити навчання офлайн, але для цього потрібні чималі ресурси.

Разом з тим на деокупованих територіях проводять розмінування, відбудовують знищені ворогом переправи, будинки тощо.

Консул України в Нідерландах зазначив, що його країна підтримує Україну як у фінансовому, так й у військовому та політичному плані.

imageimageimage


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних